NEW YORK CITY

dags att skriva om vår äventyrliga resa till NYC!!!

det hela började med att för en vecka sen fick vi veta att det var en labor day (röd dag typ) på måndag så vi tänkte varför inte åka till new york!?

på fredagskvällen packade jag, david, erdem, jiin & abdulrahim (vår sköna vän från saudiarabien) helt spontant och åkte till china town i washington dc, där köpte vi bussbiljetter till new york. vi åkte dit samma dag vid 00-tiden utan att boka något hotell. vi tänkte att det måste finnas något ledigt hotell där... bussresan tog oss 4 timmar, under bussresan pratade vi med en tjej och hon erbjöd sig att visa oss ett hotell i china town, manhattan.

vi steg av bussen vid ca 4 tiden på morgonen och den rara tjejen guidade oss mot hotellet sen fortsatte hon sin väg... hotellet såg fint ut och när vi fick veta priset var det fööör dyrt! så helst off. china town är inte precis ett fint område, det stank på vissa ställen och några av oss såg råttor där, haha. men iallafall, vi letade och letade - det var antagligen fullt eller för dyrt.

när vi såg att klockan var 6 på morgonen bestämde vi oss för att strunta i hotell och åt frukost på MC. sen fortsatte vi till "ground zero" därefter gick vi till hamnen och såg frihetsgudinnan på långt avstånd. därefter fortsatte vi till central park - där tog vi en liten tupplur. alla var så trötta :D haha. sen när vi blev något piggare gick vi till times square. underbart där! coolt med alla lampor! därefter fortsatte vi till Soho som inte är ett fint område direkt men billigt där. vi hittade många ställen med hjälp av vår nya black berry mobiler, finns GPS i den. fett ;) efter soho tog vi bussen hem från china town i manhattan. vi var hemma vid fyra på morgonen :P

här kommer några bilder, enjoy!

vid hamnen:




ground zero:

green park:




times square:





yes, this was our adventure in new york ;)

/ åsa


Kommentarer
Postat av: litto

haha davve fin reklam för Folksam :D

2010-09-13 @ 01:42:58
Postat av: Malin

Litto hann kommentera först.. ;p Vore kul att se ngn videoblogg om ni har lust, också;)

2010-09-16 @ 00:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0