EPIC WEEK



Yeah, Eliso och 2011-2014 klass tävlade mot varandra under "EPIC WEEK" från söndag till fredag. Vi kom på andra plats och det var inte dumt trots ELISO har aldrig varit med och tävlade mot andra klass förut.

Vi är första att joina och tävla mot andra, grymt:) Jag och en kroater är "chairperson" som fjäskar och gör vad som helst för domare. Jag kan säga bara att det är en riktig helvete vecka! Vi måste va med alla aktiviteter - VARJE DAG! Annars förlorar vi poäng;)

Vi gör en sista min skräckfilm typ några dagar på oss, det är stressigt!

Njut av filmen!

/Akious



min asl nivå idag.



inte så illa va? ;)

A normal partynight


guess what ?! :)

Det vi inte har berättat för er .. är att jag och åsa är med i ett dansteam !
Det fanns en annan dansgrupp som vi ville delta i. Vänner rådet oss dit och vi gjorde det. Måndags kväll fick vi veta att vi är med i dansteamet. Det glädjer mig som fan! På söndag startar det våra första dansträning. Ska bli verkligen kul! 

 



det sjukaste är att när jag kom till USA, har jag inte HAFT tid för filmer eller tv.. men igår på jättelänge såg jag & åsa en film i mitt studentrum. gissa what... det är lättare att läsa på engelska text än innan. jag kämpade att förstå men denna gången kunde jag läsa utan att kämpa. det kändes rätt skönt! och det kändes skönt att bara avkoppla av igår utan att göra någonting.. ja, ni förstår.

snart har vi varit här i två månader och det känns verkligen ofattbart.. jag trivs så bra! folk här är så wowa.
men ni ä verkligen saknad ! <3 

/puspuss jiin  


the weekend

friday: madhatten club in george town

saturday: shopping in george town & lebanese restaurant in clarendon & party at h-street (some)

sunday: chill & homeworks 

/ åsa


I own this shoes!






äntligen äger jag ett par streetskor! :)
me liiiike ! önskar det fanns lila färg men tyvärr.. så det fick bli rosa. Åsa köpte också en streetskor. KÄR i dom åxå:)


ikväll - party. = somvanligt ;)  /jiin


RSS 2.0