ADJÖ ELI!

Dear, reader!

Jag ser fram emot efter nästa termin och flyttar till IVSP. Jag behöver inte gå längre i ELI eftersom har passat ACT. Ofattbart, tiden är väldigt snabb och en termin är snart slut = panikångest. Alla amerikaner är RÄTT sköna och öppensinniga om vi ska jämföra med svenskar - FYFAN (JANTELAG).

Jag ska luffa med kompisar genom olika stater till Florida under "the winter break" med hyrbilar. Hoppas att det går rätt bra för oss som kör första gången här i USA, herregud. Vi körde senast typ fem månader sedan men tur att hyrbilar har autoväxlar. Vi ska sova hos amerikaner och sover i bilen samt motell oxå m.m = äventyrliv i USA!

Vet ni vad?! Jag åker till Cancun, Mexiko under "the spring break" och 5 stjärnor på hotellet, gärna kika in The Grand Oasis Hotel Cancun om ni är rastlösa, haha! Alla studenter från alla college, universitet och utlandet kommer dit och festa sönder ner hotellet! Jag har inte tid att skriva mer i detta inlägg;)



Jag älskar bilden för att de festade för hårt = RÄTT!


Never forget u, friends <3  /Akious

I know, I know


jag sviker er. skulle uppdatera alldeles snaraste men nu har det gått många veckor. dåligt stil av mig men who care? jag är rätt upptagen och har bara inte haft tid för den här bloggen.

några av er vill att vi ska blogga så jag får väl FÖRSÖKA men här gången lovar jag ingenting.

<3


nästa lördag, vi ska åka roadtrip!
jag längtar! ni anar inte ! 

 



tack fifia för du kom! u är redan saknaden!


RSS 2.0